Deze handleiding is bedoelt voor klanten uit Nederland(IDEAL) en België(Bancontact).
This payment manual is only for customers from the Netherlands and Belgium that can pay with IDEAL or with Bancontact.

Om de privacy van onze medewerkers en klanten te waarborgen accepteert wietkingsonline.net enkel Bitcoin als betaalmethode. Je kunt met IDEAL of Bancontact Bitcoins kopen op Bitonic.nl en hiermee vervolgens af rekenen op wietkingsonline.net

Maak je voor de eerste keer gebruik van Bitonic.nl ? Dan dien je eenmalig je bankrekening te verifiëren. Doe dit voordat je een bestelling plaatst op Superwietonline want de betaallink vervalt als de bestelling niet binnen 10 minuten wordt afgerekend.

We gaan ervan uit dat je jouw bankrekening al hebt geverifeerd op Bitonic.nl is dit niet het geval klik dan hier: Bankrekening verifiëren om je bankrekening te verifieren. De verificatie spreekt voor zich, volg de stappen. Kom je er niet uit neem contact met ons op wij helpen je graag verder!

Bestelhandleiding

In deze handleiding wordt uitgebreid stap voor stap uitgelegd hoe je eenvoudig wiet en hasj kunt kopen met IDEAL of Bancontact door te betalen met Bitcoin.

Stap 1: Nadat je op wietkingsonline.net de producten hebt geselecteerd en op ‘’winkelmand’’ klikt kom je op de onderstaande afrekenpagina. Vul hier je contactgegevens in en controleer je bestelling. Heeft je adres een huisnummer + postbusnummer ? Vermeld dan duidelijk ‘’BUS’’ voor het postbusnummer.
Vul a.u.b. het juiste emailadres in, het kan voorkomen dat wij contact met je op moeten nemen over de bestelling. Heb je alles correct ingevuld?
Zet dan een vinkje bij ‘’Ik heb de algemene voorwaarde van de website gelezen en ga hiermee akkoord*’’

En klik vervolgens op de roze knop ‘’pay with bitcoin’’

Bestelhandleiding Bitcoin

Stap 2:
(De betaling dient binnen 10 minuten verstuurd te zijn anders verloopt de betaallink automatisch.)
Nadat je op de roze knop ‘’Pay with Bitcoin’’ hebt geklikt kom je op de onderstaande betaalpagina terecht. Gevorderde Crypto gebruikers kunnen er ook voor kiezen om met altcoins zoals Ethereum te betalen via hun eigen Cryptowallet. Voor nu gaan we alleen nader in op een betaling met Bitcoin.


We hadden bij stap 1: €10.50 haze wiet besteld + €5 verzendkosten = Totaal €15.50
Je ziet een bedrag van 0.00226009 BTC en daaronder de waarde in Euro op dit moment van 15.50
Daaronder zie je het Bitcoin adres: 1Hkwos5Ube8cA3msTXGA9jKzsZTDPU7dBF(niet

gebruiken)

Wiet kopen icoon

Ons systeem genereerd voor elke bestelling een nieuw uniek Bitcoin adres. Gebruik dus het Bitcoin adres dat je op jouw betaalpagina ziet. Gebruik nooit een Bitcoinadres dat je bij een eerdere bestelling hebt gebruikt! Of het Bitcoinadres dat in dit voorbeeld is gebruikt!

Rechts naast het Bitcoinadres zie je een klikbaar(linker muisknop) ‘’clipbord icoontje’’

Wij raden je aan om dit clipbord icoontje te gebruiken om het BTC adres te kopiëren. Dit zorgt ervoor dat je altijd het gehele adres hebt gekopieerd en niet perongeluk een letter of cijfer vergeet te kopiëren.

Het zit namelijk zo, als je een betaling naar het verkeerde rekeningnummer stuurt per bank kan je wellicht contact opnemen met de bank en het geld terug krijgen. Bitcoin is van niemand, er is dus ook niemand om contact mee op te nemen, dus als je het geld naar een verkeerd Bitcoinadres stuurt ben je het voorgoed kwijt.

Onderin het betaalscherm zie je de tijd die nog over is om je bestelling te betalen, in dit voorbeeld 09:29 minuten. Na 10 minuten verloopt de betaling automatisch.

Bestelhandleiding Bitcoin wiet

Als je niet in 10 minuten hebt betaald krijg je onderstaande melding te zien: Klik dan linksboven op de terugknop in je internetbrowser en begin weer bij Stap 1.

Bestelhandleiding wiet kopen

Stap 3:
We gaan onze bestelling nu betalen en daarbij maken we gebruiken van de externe site: Bitonic.nl waar je Bitcoins kan kopen met IDEAL(Nederland) en Bancontact(België)

Via Bancontact(België) kan je met onderstaande banken betalen:

Banken wiet kopen

Via Ideal(Nederland) kan je met de onderstaande banken betalen:

Banken wiet kopen

Ga nu naar Bitonic.nl om Bitcoins te kopen en de betaling uit te voeren.
Daar zie je het volgende scherm:

wiet kopen ING en ABN AMRO bank

De Bitcoin koers fluctueert continu, hierdoor koop je elke paar minuten voor €14.95 een ander Bitcoinbedrag. In stap 1 zagen we dat €14.95 gelijk was aan0.00226009 BTC. Nu enkele minuten later is de Bitcoin koers verandert en we zien in het Bitonic.nl overzicht hierboven dat we nu voor€15.50 nog maar 0.00212683 BTC kunnen kopen. Ons betaalsysteem verwacht een Bitcoinbedrag van 0.00226009 BTC te ontvangen. Op het moment dat je nu bij Bitonic.nl het Euro bedrag van €15.50 invult, ontvangen wij dus maar 0.00212683 BTC van de klant. Dit is dus te weining en hierdoor mislukt de betaling.

Vul dus altijd het BTC bedrag in dat je op de betaalpagina van superwietonline.com ziet in dit voorbeeld: 0.00226009 BTC, Vul nooit het Euro bedrag van€15.50 in want dan betaal je te weining in BTC, en dan kunnen we jouw betaling niet aan jouw bestelling koppelen. We ontvangen dus wel een betaling met een te laag bedrag maar we weten niet van wie deze betaling is.

We zullen dit nog nader toelichten aan de hand van onderstaande afbeelding:


Hieronder zie je de juiste manier, hier hebben we het BTC bedrag van: 0.00226009 BTC ingevuld. En zien dat we nu 15.70 moeten betalen in plaats van €14.95. Nu zal je denken ‘’huh waarom moet ik ineens meer betalen voor dezelfde bestelling?’’ Dit komt omdat de Bitcoinkoers is gedaald. In dit voorbeeld is het nadelig voor je en betaal je iets meer. Het kan ook in je voordeel werken als de Bitcoin koers stijgt dan betaal je minder in Euro. Probeer altijd zo snel mogelijk te betalen om prijsfluctuaties te voorkomen en/of te verminderen.

Wiet kopen IDEAL

Extra informatie:
Je vraagt je misschien af waarom is het Bitcoin bedrag zo een vreemd bedrag als: 0.00226009 BTC. Dit is als volgt uit te leggen:

In de afbeelding hierboven zie je naast het Euro bedrag dat 1 Bitcoin op dit moment 6.946,63 waard is. 0.00226009 BTC x 6.943,63 = 15.70.

0.0
0226009 BTC is dus gewoon een klein stukje van 1 Bitcoin ter waarde van 15.70, net zoals dat 0,05 euro cent een stukje van 1 Euro is.

Stap 4:
Selecteer in het Bitonic overzicht of je met IDEAL of Bancontact wilt betalen, en klik op ”Buy Bitcoin”

Stap 5:
In de vorige stappen heb je op Bitonic.nl het BTC bedrag ingevuld en geselecteerd of je met IDEAL of Bancontact wilt betalen. In deze stap gaan we:
-Het Bitcoinadres invullen (deze vind je op de betaalpagina van wietkingsonline.net)
– Jouw emailadres
–Jouw bankrekeningnummer
Controleer links in het scherm nog even of je het juiste BTC bedrag hebt ingevuld in dit geval: 0.00226009BTC (de koers is weer verandert en het is op dit moment € 15.60 waard) Het Bitcoinbedrag is waar we naar kijken dit klopt dus het is goed zo. Het Euro bedrag negeren we.

Bij het ‘’Receiving address’’ gaan we het Bitcoin adres invullen van stap 2(let op gebruik niet het Bitcoinadres in dit voorbeeld maar het unieke Bitcoinadres die je ziet op je eigen betaalpagina op superwietonline.com nadat je een bestelling hebt geplaatst!)

online wiet kopen met ideal en bankcontact

Vul jouw emailadres en bankrekeningnummer in.
En vink ‘’ I understand I am buying bitcoins and agree to the conditions’’
en

‘’Additional verification is required for new customers’’ aan en klik op
‘’Buy Bitcoins’’

Je wordt nu doorgestuurd naar de betaalomgeving van je bank hier kan je de betaling afronden.

Gefelicteerd de betaling is gelukt!

Je ontvang verder geen email als bevestiging van de bestelling. Maak je geen zorgen je bestelling is onderweg.

Bezorgdata Nederland, klik op de volgende link voor de Bezorgtijden Nederland

Bezorgdata België: 2 a 3 werkdagen (let op het zijn werkdagen, het weekend wordt dus niet meegeteld, Wil je je bestelling zo snel mogelijk hebben bestel dan maandag of dinsdag)

In de december maand zijn er altijd grote vertragingen bij de postbedrijven dus bestel in december a.u.b ruim van te voren, klik op de volgende link voor meer informatie: Postbezorging feestdagen december


Is het niet gelukt ? Neem dan contact met ons op helpen we je graag.